Koolivaheaja tegevused: põnevad töötoad, sisukad laagrid ja adrenaliini pakkuvad matkad ja palju muud!

Töötoad, teatrietendused, näitused, kontserdid, laagrid, huviringid, matkad, sport, mängud, meisterdamised, konkursid, võistlused, ekskursioonid, vestlused,  jne.

Kliki viidal !

Lastega.ee koostööpartnerid kutsuvad lapsi osalema

 
  • üritustel: perehommikud, perepäevad, perepühapäevad, huvipäevad, näitused, teatarietendused, kontserdid, tsirkusetendused, spordiüritused, töötoad jne. haridusprogrammides ja huviringides
  • laagrites: lastelaagrid, muusikalaagrid, linnalaagrid, suvelaagrid, spordilaagrid jne.

Osaledes erinevatel üritustel, laps tutvub erinevate teemade, valdkondade ja kultuuridega. Laps saab näha ja kuulda erinevaid kunstivorme, lugusid, muusikat, mis võivad inspireerida teda ise midagi looma või esitama.
Kui laps osaleb näitustel, saab ta tutvuda erinevate ajastute, riikide, rahvaste ja kogukondade eluviiside, kommete ja saavutustega.
Samas on lapsel võimalus avastada uusi huvisid ja hobisid looduse, teaduse, spordi, tehnoloogia või mõnest muust valdkonnast.

Osaledes huviringides laps arendab oma loovust, fantaasiat ja väljendusoskust. Ta õpib uusi oskusi ja tehnikaid, millega saab oma ideid teostada ja jagada.

Üritustel, huviringides, haridusprogrammides ja / või laagrites osalemine aitab lapsel suhtuda positiivselt endasse, teistesse ja maailma. Laps saab tunda rõõmu, lõbu, põnevust, uudishimu ja imetlust. Need emotsioonid aitavad lapsel tugevdada oma enesehinnangut, motivatsiooni ja optimismi. Ta kogeb sõprust, koostööd, austust ja hoolivust. Laps arendab suhtlemisoskusi.