Hilisõhtused ekskursioonid Tallinna loomaaias

05. Juuli 2019

"Mida need karvamütsid seal puuris teevad", küsivad lapsed loomaaias, päeval. Tahad teada? Mine hilisõhtusele ekskursioonile ja näed, et need "karvamütsid" lippavad ringi :-) Lisaks kuuled ka selgituse, miks nad päeval on kui karvamüstsid ja öösel kui päris loomad. 
Ise saabusin äaja sellelt hilisõhtuselt ekskursioonilt :-)

Pildil amuuri leopard - mobiilifoto ekskursioonilt.

  • Oli vahva jälgida loomade hilisõhtuseid tegevusi. Eriti neid, kes päeval hoops magavad. Näiteks neid "karvamütse", kes õhtul polnudki karvamüstsid :-)
  • Veel meeldis mulle kuulata giidi juttu.
     Jah, ma võin ise need infotahvlid läbi lugeda, kuid nauditav on kuulata näidetega illustreeritud infot loomade kohta.
  • Ekskursioon kestis 3 tundi (21-24) ja oli nii inforohke, et täna, päev hiljem, annab ikka kõike meenutada :-) Ja ega kõike kirja ei saagi ega jõuagi panna. Kuid üksikud faktid koos piltidega panen lähipäevil kirja – hiljem hea mälu värskendada ja lastelastele infot jagada :-)

 Lisamisel:

 Arvamus:

  • Kuna hilisõhtune ekskursioon kestab 3 tundi, siis julgen soovitada ekskursiooni 10 aastastele ja vanematele.

Lisainfo tallinzoo.ee:

  • Hilisõhtustele ekskursioonidele on piiratud arv kohti. Ühele ekskursioonile müüakse 25 piletit, sest suurema rahvahulgaga on ekskursioonijuhi juttu raske jälgida.
  • Lisaekskursioone pole võimalik teha. Kui teha hilisõhtusi ekskursioone tihedamini kui 2 korda nädalas, kaob ära nende efekt – loomad harjuvad ära ega näita enam oma “varjatud külgi”. Ka vajavad loomad puhkust inimestest. Samuti ei saa ekskursioone teha alates juuli keskpaigast, kuna siis on õhtud juba hämarad ning loomi ei näe enam hästi.

Soovita ka teistele :
(0 hinnangut)