Animapesa: emadepäev

Animapesa: emadepäev
Algusaeg: 13. Mai 2017
Kellele: alates 4-aastased lapsed koos vanemaga
Tule tee emale või hoopis koos emaga vahva tervitus! Sest pühapäeval on emadepäev! Kutsume teid koos lapsega animeeritud emadepäevakaarti meisterdama!
Animapesasse ootame alates 4-aastaseid lapsi koos vanemaga animeeritud postkaarte valmistama. Töötoas on eesmärgiks meisterdada koos lapsega ja teha kahe või kolme (või terve pere :)) peale valmis üks tore tervitus, mis annab lühikese animaklipi mõõdu välja. Loomulikult jõuavad kõik vahvad kaardid ka teile meilile, et saaksite neid oma kallitele edasi jagada.

Sel korral on teemaks emadepäev. Niisiis isad! Meisterdage koos lapsega emale üks vahva südant soojendav emadepäeva kaart!

Või emad! Tule veetke see hommik emadepäeva nädalavahetuse puhul koos lapsega teistmoodi ja tehke valmis vahva multikas - lihtsalt teie endi jaoks. Või hoopis kaart vanaemale! ;)

Kuna Animapesale on kohtade arv piiratud, palume end eelnevalt registreerida. Osalemiseks kirjuta oma soovist See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ja anna teada mitmekesi-kellega olete tulemas!

Töötoa tasu kahekesi tulles kokku 18 eurot, kolmekesi 25 eurot, neljakesi 33 eurot.
Algusaeg:
13. Mai 2017
Algab:
11:00-13:00
Toimumiskoht:
Sissepääs:
Tasuline
Hind:
18 eur kahekesi, 25 eur kolmekesi, 33 eur neljakesi.
Ootame osalisi vanuses:
alates 4-aastased lapsed koos vanemaga
Kes on oodatud:
Ainult koos saatjaga
Kas on vajalik eelregistreerimine:
jah
Rregistreeruda saab kuni:
2017-05-12
Kontaktinfo:
soovist osaleda anda teada See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Registreerumise veebileht:
Korraldaja:
MTÜ Nukufilmi Lastestuudio
Veebileht:
Viimati muudetud Teisipäev, 09 Mai 2017
Soovita ka teistele :
(0 hinnangut)