Kuusakoski kutsub õpilasi Muinastulede öö järel küünlaümbriseid koguma

Kuusakoski kutsub õpilasi Muinastulede öö järel küünlaümbriseid koguma
Algusaeg: 30. August 2014
Seoses sügisel algava alumiiniumist küünlaümbriste kogumisaktsiooniga “Küünlaümbriste jaht” kutsub Kuusakoski 1.-6. klassi õpilasi muinastulede ööl tühjaks põlenud teeküünlaümbriseid korjama.
Küünlakesti võib enim leida avalike lõkkeürituste toimumiskohtadest 31. augustil, muinastulede ööle järgneval hommikul. Muinastulede ööl põletatakse palju küünlaid ja tõrvikuid, mis ei lagune looduses või prügimäel mitte kunagi ning taaskasutus on ainus viis tühjaks põlenud teeküünlaümbristega keskkonnasõbralikult ümber käia. See on aga hea võimalus tublidele noortele end sügisel toimuvaks "jahiks" ette valmistada: randadesse jäetud küünlaümbrised kokku koguda ning kampaania lõpus koos ülejäänud ümbristega Kuusakoskisse toimetada.

Eelmisel aastal esmakordselt Eestis toimunud Kuusakoski “Küünlaümbriste jahi” aktsiooni käigus kogusid 3699 õpilast üle terve Eesti kokku 766 255 põlenud alumiiniumist teeküünlaümbrist kogukaaluga rohkem kui 1 tonn. Kampaania algab ametlikult novembris, ent kogumist võib alustada juba täna!
Algusaeg:
30. August 2014
Toimumiskoht:
Eesti erinevad kohad,
Sissepääs:
Tasuta
Kes on oodatud:
On võimalik osaleda koos lapsega
Kas on vajalik eelregistreerimine:
ei

Viimati muudetud Laupäev, 02 Aprill 2016
Soovita ka teistele :
(0 hinnangut)