Tartu Ülikooli muuseum kutsub emadepäeva üritustele

Tartu Ülikooli muuseum kutsub emadepäeva üritustele
Algusaeg: 10. Mai 2014
10. mail ootavad Tartu Ülikooli muuseumi peamaja ja Tartu Ülikooli kunstimuuseum kõiki emadepäeva üritustele eksperimenteerima värvidega ja kehastuma kreeklasteks.
Kell 11 toimub Tartu Ülikooli muuseumi peamajas Hullu Teadlase eksperiment. Üheskoos uuritakse värvide erinevaid tähendusi, segatakse neid kokku ja otsitakse vastust küsimusele, kas must on ikka tegelikult must. Emadepäeva raames meisterdatakse kõikidele emadele värviküllased üllatused.

Kõik huvilised on oodatud külastama ka aastanäitust „PEA ASI: maailm õlgadel“, kus saab muuhulgas testida väite „käbi ei kuku kännust kaugele“ paikapidavust ja avastada, millised tunnused oleme me pärinud oma emalt.

Kell 12-15 ootab Tartu Ülikooli kunstimuuseum kõiki huvilisi perepäevale „Antiikaja rõivakunst – kehastume kreeklasteks“. Tutvutakse Vana-Kreeka riietumisstiiliga ja uuritakse, mida kandsid jumalad ning jumalannad. Kõigil on võimalik ka ise kitoone selga proovides kehastuda tõelisteks Vana-Kreeka tegelasteks ning jäädvustada end muuseumi antiigihõngulises miljöös.

Väikestel külastajatel kaasas olevatele nukkudele saab meisterdada jumalannadele sobilikke kleite ja toogasid.
Algusaeg:
10. Mai 2014
Algab:
11.00
Toimumiskoht:
Tartumaa, Tartu Ülikooli muuseum
Sissepääs:
Tasuline
Hind:
Üritustel osalemine muuseumipiletiga.
Kes on oodatud:
On võimalik osaleda koos lapsega
Kas on vajalik eelregistreerimine:
ei
Veebileht:

Viimati muudetud Laupäev, 02 Aprill 2016
Soovita ka teistele :
(0 hinnangut)