Lastemuuseumi laager "Linnalaps looduses"

Lastemuuseumi laager "Linnalaps looduses"
Algusaeg: 01. Juuli 2021
Kellele: 7-12.aastat
Lastemuuseum Kadriorus kutsub laagrisse “Linnalaps looduses”. Kolmepäevases laagris saavad osalejad olla palju vabas õhus, uusi teadmisi loodusest, sõprusest ja meid ümbritsevast keskkonnast.

Pärast tubast koduõppe perioodi innustab lastemuuseum lapsi värskes õhus tegutsema ja avastama end ümbritsevat linnaloodust. Laagris osalejad saavad uusi teadmisi loodusest, sõprusest ja meid ümbritsevast keskkonnast. Toimetatakse nii lastemuuseumi sees kui ka muuseumi miniaias. Samuti avastatakse Kadriorgu laiemalt. Laagri viimasel päeval külastatakse Kiek in de Köki kindlustusmuuseumit ja sealset “Linnalooma” näitust. Samuti peetakse Hirvepargis maha põnev otsimismäng. Laagriprogrammi valiti võimalikult palju välitegevusi, et lapsed saaksime nautida vabas õhus liikumist ja saada loodusega paremaks sõbraks. Iga päev on programmis ka ühe loodustemaatilise meisterduse tegemine. Laagrisse on oodatud lapsed vanuses 7-12 aastat. Laagri maksumus 75 eurot, mis sisaldab ka laagripäevadel lõunasööke ja suupisteid.

Laste vanus:
7-12.aastat
Keeled:
eesti
Toimumiskoht:
Tln.Kesklinn, L. Koidula 21c
Algab:
01. Juuli 2021
Kalender:
Toimumisaeg:
Laager toimub 29. juuni-1.juuli. Laagripäevad algavad kell l0 ja lõppevad kell 16.00.
Kestvus:
3 päeva. Laagripäev kell 10.00-16.00
Laager ilma ööbimiseta
Hind:
75 eurot
Vajalik eelregistreerimine!
Registreeruda saab kuni:
22. Juuni 2021
Registreerumise info:
601 7057; See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Registreerumise veebileht:
Korraldaja:
Lastemuuseum Miiamilla
Veebileht:
Viimati muudetud Neljapäev, 27 Mai 2021
Soovita ka teistele :
(0 hinnangut)