SUVI 2017 - Kuhu minna koos lastega?

22. Mai 2017

Lapsed tahavad ikka minna laagrisse, üritusele, teatrisse, huviringi ...
Suvisel koolivaheajal õpilastele pakutavad tegevused ja üritused on kokku kogutud infosüsteemi Lastega.ee. Õpilastele pakutakse osalemist nii üritustel, laagrites kui ka õpitubades. Ja seda üle-eestiliselt. Kuid jagatakse ideid ka välismaapuhkuseks.

ÜRITUSED: Tahad koos lastega kuhugi minna, kuid ei tea kuhu. Siis vaata ürituste rubriiki! Siit leiad palju huvitavaid ideid: 1 euro kolmapäevad, loodusretked, näitused, töötoad, etendused jne.

LAAGRID: Laagrite valikust võib leida nii ühepäevaseid kui mitmepäevaseid, nii ööbimisega kui ööbimiseta laagreid. Kui enamus laagreid on organiseeritud kooliõpilastele, siis erandina pakub Eesti Rahvapärimuse Kool suvekooli, kus osalejate vanus algab 1 aastast.

SUVISED ÕPITOAD: Kuna suve saabudes üha tihedamini küsitakse meilt, millised huviringid tegutsevad suvel, siis lisasime võimaluse huvitegevuste rubriigis välja filtreerida õpitoad / huviringid, mis tegutsevad ka suvel.

VÄLISMAAL: Välismaa rubriik jagab infot kohtadest, mida on lastega pered külastanud ja soovitanud ka teistele lastega peredele.

Viimati muudetud Esmaspäev, 22 Mai 2017